Tyresö Pingstkyrka
Bollmoravägen 121
08-712 21 21
pingstkyrkan@tyresopingst.se

Ungdom

Vi tar ungdomar på allvar. Hos oss vill vi att du ska bli sedd, uppmuntrad och utmanad.

Varje ungdom har rätt till att pröva sin vingar i en trygg miljö där man får ställa viktiga frågor och växa in i vuxenlivet. Vår församling vill vara ett starkt ljus i Stockholms ungdomsvärld. Kärnan i all vår verksamhet är kallelsen att förmedla de goda nyheterna om Jesus. Vi gör det intressant, personligt och relevant.

 

Ungdomsmöte Stockholm, Bergakyrkan, Filadelfia Stockholm, Filadelfia Västerort,

Ungdomsmöte Stockholm är ett gemensamt projekt med flera olika kyrkor i stockholmsområdet. Några fredagar per termin samlas vi i Filadelfiakyrkan vid S:t Eriksplan för en kväll fylld av aktuella ämnen, bra lovsång och god gemenskap. Efter mötet fortsätter gemenskapen med schysst fika och sköna aktiviteter.

KONTAKT
INFO
 • Fredagar kl 20:00
  Några gånger per termin.
  En massa ungdomar tillsammans.
  Filadelfiakyrkan vid S:t Eriksplan.

Ungdomssamling, Tyresö Pingstkyrka

Är du intresserad av kristen tro? Då är du extra välkommen till kyrkan. Varannan vecka har vi föreläsning och snackar om tro. De andra veckorna har vi en kortare andakt och sedan fika, mys, spel, pingis eller något annat kul. Vi hoppas att du ska känna att fredagarna i kyrkan är en plats där du kan känna dig som hemma, få en starkare tro och träffa lite sköna människor.

KONTAKT
INFO
 • Fredagar kl 19:30
  För dig som är 13-20
  Pågår under höst- och vårterminen