Tyresö Pingstkyrka
Bollmoravägen 121
08-712 21 21
pingstkyrkan@tyresopingst.se

Gå djupare

Ibland behöver vi stanna upp och söka Guds närhet för att hitta oss själva. Under kategorin "Gå djupare" hittar du samlingar som alla har det gemensamt att de syftar till andlig mognad och tillväxt. Det kan handla om alltifrån seminariekvällar och bibelstudier till bönestunder eller retreater.

Bibelskola STHLM, Bergakyrkan, Filadelfia Stockholm, Filadelfia Västerort,

Vill du växa som kristen och fördjupa din tro? Vill du bli bättre på att förstå vem Gud är och vad Han vill med dig, kyrkan och den här världen? Då ska du satsa på bibelskola STHLM i Filadelfiakyrkan Rörstrand.

Under våren 2017 kommer vi att fortsätta att gå igenom bibeln tillsammans. Lärare är vår föreståndare, Niklas Piensoho och Eric Andersson, pastor för Filla 18:00.

Dessutom kommer vi att i vår gästas av Lena Pommer. Hon har under flera år lett bibelskolan i Malmö United. Hon ska ta oss med genom vishetslitteraturen i Gamla Testamentet.

Vid fyra tillfällen kommer Stefan Gustavsson att medverka. Han är mångårig ledare för Credo-akademin och en av Sveriges främsta apologeter.

Missa inte vårens bästa tillfälle att fördjupa dig i bibeln! Du anmäler dig på plats när du kommer.

 

KONTAKT
INFO
 • Våren 2016

  När? Måndagar kl. 18.00 - 20.30. Start måndagen den 6 februari och avslutning måndagen den 3 april. Sammanlagt 9 gånger.

  Kostnad: 750 SEK. Om du är student eller under 21 år är kostnaden 500 SEK.

   

Retreat, Bergakyrkan, Filadelfia Stockholm, Filadelfia Västerort,

Ibland behöver vi stanna upp och söka Guds närhet för att hitta oss själva. En retreat på Drakudden kan få bli en paus som ger kraft till livet och tron. Du får tid till bön, vila och eftertanke.

I den goda tystnaden kan vi ibland möta sådant i vårt inre som är problematiskt för oss, sår eller frågor och funderingar. Då kan ett vägledande samtal vara till god hjälp. Därför erbjuds under retreaten ett personligt samtal med någon av retreatledarna.

Bibeltankar och vägledande undervisning ger stöd till den inre vandringen. Gemensamma bönesamlingar ger rytm åt dagen och hjälper
oss att rikta vårt inre mot Gud.

Våra retreater börjar alltid på fredagskvällar och håller antingen på till lördag eftermiddag eller söndag lunch. Under fredagskvällen ges en introduktion om hur retreaten fungerar. Därefter inleds tystnaden som råder under retreaten som helhet. Deltagarna samtalar inte med varandra och under måltiderna spelas musik.

Välkommen till en helg i stillhet.

KONTAKT
INFO
 • Några gånger per termin
  På församlingsgården Drakudden (i närheten av Bro)

  Nästa tillfällen:

  31/10 - 2/11, 2014 - 850 kr

  20-22/2, 2015 - 850 kr - OBS! INSTÄLLD!!

  14-17/5, 2015 - 1250 kr

  Anmälan - klicka på länken nedan.

  Anmälan till Retreat

Bön, Tyresö Pingstkyrka

En stund då vi räknar med Guds närvaro och kraft. Vi ber för våra liv, församlingen, Tyresö och världen.

KONTAKT
INFO